ORGANIZATORI UTRKE
Runcroatia logo
ZAGREB ADVENT RUN
JEDINO SPORTSKO ADVENTSKO DOGAĐANJE
Millenium promocija, vodeća agencija za integrirano tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, i Run Croatia, tvrtka za promociju sporta, zdravog načina života i pobjedničkog duha, organiziraju utrku Zagreb Advent Run. Ove dvije tvrtke žele osvijestiti javnost o važnosti tjelesne aktivnosti u sprječavanju i liječenju raznih bolesti. Stoga svake godine u blagdansko vrijeme organiziraju zabavnu i kostimiranu utrku Zagreb Advent Run, čiji je cilj potaknuti građane na brigu o zdravlju i tjelesnu aktivnost tijekom cijele godine.
EDUKATIVNO I HUMANITARNO DJELOVANJE
PROMOVIRAMO ZDRAVI NAČIN ŽIVOTA
first aid kit
Ovogodišnji partner je Zaklada UniSport Srce osnovana sa svrhom pokretanja, promicanja, podržavanja te doprinošenja društvenim, obrazovnim i sportskim projektima u Republici Hrvatskoj, a čija je misija doprinijeti izgradnji zdravije nacije i boljeg društva, podržavati studente sportaše, inspirirati i podržati inovativne ideje i projekte koji povezuju obrazovanje, sport i zdravi stil života.  Kako biste saznali više o Zakladi posjetite: https://zaklada.unisport.hr/
POTIČEMO LJUDE NA KRETANJE I DOBRA DJELA
heart
ZAR 2021 - 40 000 KUNA ZA UDRUGU „NISMO SAME“
ZAR 2020 - 50 000 KUNA PRIKUPLJENO U AKCIJI „ZAR TRČI ZA PETRINJU“
ZAR 2019 - 100 000 KUNA ZA UDRUGU ZDRAVI POD SUNCEM
ZAR 2018 – 100 000 kuna za Hrvatski savez dijabetičkih udruga
ZAR 2017 – 50 000 kuna za udrugu Ljubav na djelu

2022. je utrka bila posvećena neprofitnoj udruzi 'Veliko srce malom srcu' koja pomaže djeci s prirođenim srčanim greškama, a prikupljeno je 4.000 eura donacija.

Trčalo je 2940 trkača.